Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Fk Hajduk Čurug Fk Borac Banja Luka Fk Hajduk Čurug Fk Borac Banja Luka Istaknut

Fk Hajduk Čurug ugostio FK Borac iz Banja Luke

04 Septembar 2016 Autor 
Данас 31.08.2016. године на стадиону ФК Хајдук из Чуруа гостовала је екипа Борца из Бања Луке. Овај пријатељски меч организован је поводом годишњице јубилеја Хајдука, 90 година од оснивања клуба.
На старту утакмице, представници обеју екипа разменили су поклоне. Један од заслужних појединаца који је пуно помогао у организацији ове утакмице је Милош Красић, један од фудбалски великана како интернационалне фудбалске сцене, тако и репрезентације Србије. Њему је пригодан поклон уручио председник општине Жабаљ Чедомир Божић.
Пред пуним трибинама стадиона одиграна је заиста прелепа фудбалска представа у којој су доминирали фудбалска техника и фер плеј. Навијачи су могли да уживају у мајсторијама фудбалера на терену, а показатељ тога, да се ова утакмица играла у пријатељкој атмосфери и на радост публик, јесте то што је постигнуто 6 голова. Коначан резултат је гласио 2:4 у корист гостију из Републике Српске.

Izvor N.O.Ž.
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj