Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Borislava Perić Ranković osvajačica zlata na paraolimpijskim igrama u Riju Doček u Čurugu Borislava Perić Ranković osvajačica zlata na paraolimpijskim igrama u Riju Doček u Čurugu Istaknut

Čurug dočekao zlatnu paraolimpijku Borislavu Perić Ranković

26 Septembar 2016 Autor 
Čurug dočekao Borislavu Perić Ranković
 
U Spomen vrtiću osnovne škole Đura Jakšić u Čurugu, juče je svečano dočekana Borislava Perić Ranković, osvajačica 2 medalje u stonom tenisu na nedavno završenoj Paraolimpijadi u Riju.
 
Borislavi, koja je poreklom čuružanka, njene komšije i prijatelji priredili su veličanstven doček. Ona je stigla u pratnji svoje ćerke Dragane, supruga Milenka i roditelja Branka i Ljubice.
 
Pored meštana koji su se u velikom broju okupili kako bi čestitali svojoj sugrađanki osvajanje dve medalje, dočeku su prisustvovali i predsednik Skupštine opštine Žabalj Radovan Čolić, predsednica saveta Mesne zajednice Čurug Vesna Stjepanović i predsednik Stonoteniskog kluba Hajduk Nebojša Avramov.
 
Oni su zahvalili Borislavi što je pozlatila Čurug i učinila ih ponosnim.
 
Ona se zahvalila na toploj dobrodošlici.
 
"Moji koreni su odave i mnogo mi znači to što ste me i ispratiloi i dočekali, jer vaša podrška ima posebnu težinu. Ponosim se onim što jesam i odakle sam i uvek ću se vraćati i biti deo svih nas", rekla je Borislava Perić Ranković.
 
Borislava je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i srebrnu u ekipnoj sa Nadom Matić, klupskom koleginicom iz novosadskog kluba Spin.

FOTOGRAFIJE SA DOČEKA POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK >>> DOČEK ZLATNE PARAOLIMPIJKE U ČURUGU <<<

Izvor RTV
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj