Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Kud Branislav Nušić Djurdjevo Kud Branislav Nušić Djurdjevo Istaknut

Djurdjevo - Predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić posetio KUD "Branislav Nušić"

27 Mart 2015 Autor 
Predsednik Opštine posetio KUD "Branislav Nušić" u Đurđevu

27.03.2015

U neformalnoj poseti KUD "Branislav Nušić", na jednoj svakodnevnoj probi je boravio predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić. Povod je bila nedavno obavljena raspodela sredstava iz budžeta Udruženjima građana, koja su konkurisala.

Kako je za ovaj uzoran kolektiv u ovoj godini opredeljeno oko 270.000 dinara, očekuje se da će aktivisti društva znati da taj novac što racionalnije raspodele. Potreba ima puno, jer treba platiti svaku probu posebno. Treba ostaviti za putovanja i koncerte, za opremu...

Predsednik KUD-a Dušan Marković ističe da ovaj folklor sa svojih 70 učesnika uspešno radi samo zahvaljujući velikom zalaganju mnogih volontera i zaljubljenika u ovaj vid kulturnog izraza.

Interesovanje mladih je veliko, i to može da raduje, obzirom na sve okolnosti u kojim živimo.Polovinom godine biće raspisan još jedan Konkurs za Udruženja, a to će biti prilika da svi oni koji uspešno rade učestvuju u raspodeli.


Zdravko Siriški
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj