Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

dečja nedelja u Gospodjincima dečja nedelja u Gospodjincima Istaknut

Dečja nedelja u Gospodjincima

15 Oktobar 2015 Autor 
U periodu od 05-11.10.2015 godine nizom aktivnosti obeležena je dečija nedelja u osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" iz Gospodjinaca.

U ponedeljak 05.10.2015godine na prvim časovima sve odeljenske starešine su čitale promotivni materijal "Podrška porodici-najbolja podrška deci".

Dana o6.10.2015godine učenici pesnici su čitali svoje pesme u svim nižim razredima i 6.razredu.Pesme su napisane na temu godišnjih doba,drugarstva i prvih ljubavi.

Dana 07.10.2015godine učenici nižih razreda su sa svojim učiteljicama bili u Zrenjaninu.Tamo su imali priliku da posete Zrenjaniski narodni muzej,gledaju interaktivnu lutkarsku predstavu "Lutko nevaljalko" i da prošetaju centrom grada.

Dana 08.10.2015godine organizovana i realizovana priredba za djake prvake koji su učlanjeni u Dečiji savez.

Dana 09.10.2015godine učenici petog i šestog razreda putovali su u Beograd,obišli su botaničku baštu i muzej.
Učenici nižih razreda spajali su odeljenja i družili se kroz razna takmičenja,pesme i igru.Zbog nemogućnosti uklapanja termina u aktivnosti "Dečije nedelje", učenici sedmog i osmog razreda su dana 25.09.2015 godine putovali u Beograd i tom prilikom su posetili beogradsku Arenu, hemijski fakultet i centar za promociju nauke.

Cilj je postignut ukazivanje na odgovornost koju porodica, škola, država i njene institucije imaju u zaštiti dece, i ostvarivanju njihovih prava.
Poruka koju ove godine šaljemo je da porodica ima veoma veliki uticaj na formiranje ličnosti deteta.Pozivamo sve roditelje da više posećuju školu i uzimaju veće učešće u aktivnostima koje škola organizuje.

Miodrag Živković
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj