Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Javne Ustanove Zabalj Vlada Srbije prodaje 1.583 automobila - Zahtev svim Javnim preduzećima u Srbiji da odmah sprovedu slične mere
Škoda Superb - Vlada Srbije prodaje službene automobile Škoda Superb - Vlada Srbije prodaje službene automobile Istaknut

Vlada Srbije prodaje 1.583 automobila - Zahtev svim Javnim preduzećima u Srbiji da odmah sprovedu slične mere

05 Februar 2015 Autor 
Vlada Srbije prodaje 1.583 automobila
BEOGRAD -

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da, putem javnog oglasa, proda 1.583 putnička vozila koja su u svojini Republike Srbije.

Korisnici ovih vozila su državni organi, javne službe i javne agencije i Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Precizirano je da će biti prodato 241 vozilo više i srednje kategorije starosti manje od sedam godina, 360 vozila srednje kategorija starijih od sedam godina i 982 vozila srednje i niže kategorije starija od sedam godina.


Računa se da će značajne uštede u budžetu biti ostvarene potpunom racionalizacijom korišćenja automobila, kao i smanjenjem troškova održavanja voznog parka.

Ova odluka doneta je u cilju sprovođenja programa ekonomskih ušteda i politike Vlade o odgovornom upravljanju sredstvima u javnoj svojini.

Vlada je uputila zahtev svim javnim preduzećima u Srbiji da primene ovakve mere uštede i da spisak službenih automobila hitno dostave Generalnom sekretarijatu Vlade Srbije.

Izvor: RTV
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj