Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Šta žene žele - ljubav - zaljubljeni Šta žene žele - ljubav - zaljubljeni Istaknut

TAJNE USPEŠNE VEZE- OTKRIJTE ŠIFRU

09 Juli 2016 Autor 

Šta žene žele? Koja je tajna šifra uspeha?

Ima li uopšte tu neke tajne?

Evo nekih činjenica potvrđenih mnogobrojnim istraživanjima.

 

 • Brižan muškarac je privlačan - Žene vole kada muškarac pokaže svoju nežniju stranu, naročito kada su uznemirene. Zagrlite je i ponudite joj maramicu. Pažnja je dobar način da se povežete.
 • Nije zastarelo biti džentlmen - žene i dalje vole kada muškarci imaju tradicionalnu, mušku ulogu naročito na početku veze. Žena je sasvim sposobna da sama prinese stolicu ili otvori vrata, ali budite džentlmen.
 • Stil oblačenja - muškarac uvek treba da vodi računa o tome kako se oblači. Ženama je to važno. Zaključite kakav stil voli pa da se shodno tome i oblačite.
 • Crvena boja, privlači devojke - čini muškarce moćnijim, privlačnijim i seksepilnijim. Doduše, crvena boja ne čini da muškarci izgledaju pažljiviji i finiji. To je do vas.
 • Ne sakrivajte svoje mane - ništa ne osvaja toliko žensko srce koliko muškarac koji želi da bude bolji čovek. Žene vole lični razvoj kod muškarca, vole kad je pažljiv i osećajan. Ona voli kada njen muškarac uviđa svoju manu i kada se on trudi da tu manu ublaži.
 • Ne pokušavajte da popravite njen svet – nikako nemojte kada je nešto muči da joj dajete vaš savet vać saslušajte. Muškarci imaju potrebu da popravljaju stvari i pružaju rešenja. Za ženu, iskreno slušanje učvršćava vezu.
 • Klimanje glavom nije dovoljno - ona želi da je vi zaista čujete. Mehaničko klimanje glavom prosto ne pali. Kada napravi pauzu, ona vam u stvari daje znak da reagujete saosećajno i brižno. I ne nudite rešenja.
 • Treći izlazak ne znači da je došlo vreme za seks - nema satnice, nekim ženama je potrebno puno izlazaka pre seksa. Dobro je da dozvolite vašoj vezi mesec, dva da se razvije pre nego što spavate zajedno.
 • Žene vole sporu traku - I žene žele seks, ali do njega dolaze na drugačiji način. Žele da se osete povezanim i shvaćenim, žele romantiku. To znači vreme, pričanje i dodirivanje - jednom rečju predigru.
 • Siguran seks je važan - nešto o čemu obe strane treba da vode računa. Naravno, nakon toga je bitno da joj pokažete da se ponašate kako i govorite.
 • Saznajte šta ona voli u krevetu - žene vole da pričaju o tome šta se dešava u krevetu i žele da zadovolje svog muškarca. Taktičan pristup je često najbolji. Pitajte je šta voli. Potrudite se da od nje tražite ono što vi volite na jedan pozitivan način.
 • Neuspeh u krevetu čini oboje nervoznim - ona će se možda zabrinuti da vam više nije privlačna i želeće potvrdu od vas da to nije tako. Želeće da priča sa vama o tome i šta preduzimate po tom pitanju – ne izbegavajte razgovor.
 • Imitacija je znak ljubavi - žena često pokazuje šta oseća prema muškarcu tako što usvaja njegovo raspoloženje i postupke. Možda će naručiti hranu koju vi volite ili nositi vašu omiljenu boju. Mimika je način da vas opusti i stavi vam do znanja je da je očarana vama. Prihvatite
 • Vaša majica je magnet za nju - jer miris muškarca ima opuštajući efekat na žene.
 • Primetite i recite - Ako izgleda privlačno, ako ima novu frizuru ili je doterala liniju - recite joj.
 • Ne plašite se razgovora o vezi - o statusu veze - šta je u redu, šta bi moglo da se popravi ili prosto, šta se dešava. To je dobra stvar. Iskren i otvoren razgovor, zbližava.
 • Uspostavite kontakt očima - pri tom se ne misli na četovanje s njom preko kamere. Žene vole kontakt očima dok razgovaraju. A kontakt očima za vreme seksa, će produbiti vašu vezu i van spavaće sobe.
 • Romantika je jednostavna; uvek je negujte - nešto što će ona uvek želeti, bez obzira da li ste zajedno 2 meseca ili 20 godina. Cveće, intimna večera, nekoliko stihova - bez brige, ne moraju biti vaši - sve to možda zvuči kao kliše, ali žene cene takve gestove, a često pokažu svoju zahvalnost kada se svetla ugase.

 

Da shvatimo I naučimo. I svakako primenimo na opšte zadovoljstvo.

 

Žaklina Romih Veljković

Dom zdravlja Paraćin

 

 

PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj