Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Italijani u poseti opštini Žabalj Italijani u poseti opštini Žabalj Istaknut

Privrednici iz Italije posetili opštinu Žabalj

01 Juli 2016 Autor 
 
Privrednici iz Italije posetili Žabalj
ŽABALJ -
 
Predstavnici Asocijacije evropskih privrednika (AIME) iz Italije (Varese) koju su činili gospodin Stefan Gusoni, član predsedništva Asocijacije evropskih privrednika zadužen za Srbiju i gospodin Aleksandar Pupin, direktor predstavništva Asocijacije evropskih privrednika u Srbiji obišli su opštinu Žabalj, gde ih je ugostio predsednik opštine n Čedomir Božić.
 
Obe strane su istakle važnost saradnje privrednika iz opštine Žabalj, sa privrednicima iz Asocijacije. Kao prioritetna saradnja označena je saradnja u oblasti poljoprivrede, dok druge vidove saradnje, naročito u oblasti turizma i razvoja kapaciteta lokalne samouprave, treba dodatno unapređivati.
 
 
Gusoni smatra da na tržištu koje pokriva ova Asocijacija ima dovoljno mesta koja mogu da popune proizvodi koje proizvode privrednici iz opštine Žabalj. Gosti iz Italije izrazili su želju da već na jesen ove godine privrednici iz opštine Žabalj budu gosti u Vareseu , kako bi se ostvarili bitni kontakti koji bi pomogli razvoj lokalne privrede.
 
Božić je istakao da su privredni potencijali opštine Žabalj veliki ali nedovoljno iskorišćeni, te da će ova saradnja biti veliki podstrek da se taj potencijal iskoristi.
 
Inače, opština Žabalj je potpisala protokol o saradnji sa Asocijacijom evropskih privrednika u februaru ove godine.

RTV
 
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj