Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Muški donji već - Šta žene vole da muškarac obuče ispod pantalona Muški donji već - Šta žene vole da muškarac obuče ispod pantalona Istaknut

Muški donji veš: Šta žene vole

16 Avgust 2015 Autor 
Kakav muški donji veš žene vole da vide na svojoj jačoj polovini?

Kada se Vaša draga sredi i obuče nešto izazovni i čipkasto te se, razmećući se po sobi, sagne se kako bi videla Vašu reakciju, ona ima Vašu punu pažnju, zar ne?

Pa verovali ili ne i žene obraćaju pažnju na ono što je ispod Vaših pantalona. I sad, ako se pitate; da, možete uzbuditi ženu svojim vešom, u nedostatku boljih reči. Ali pazite se, postoje neke vrlo ozbiljne stvari koje prolaze i koje nikako ne prolaze kada govorimo o onome što se događa ispod spoljašnjosti.
Odrpanko

Nekada se pitamo zašto prodavnice fine garderobe prodaju određenu vrstu donjeg veša za muškarce. I ukoliko ste ikada bili u muškoj svlačionici, znate da neki momci definitivno nemaju pojma kada je reč o gaćama.

Izgled je bitan u sadašnjem društvu i ono što nosite ispod svog Armanijevog odela je isto toliko bitno. Čak i kada se nećete „očešati“ tog dana iako ste mladi izvršni menadžer, dobar par bokserica će Vam dati samopozdanje i bićete i spremni, ako se ukaže neka prilika.

Iako striperi nose tange, šta kažete da ih ostavimo za one koji nastupaju i za vruće brazilske devojke? Mi, lično ne verujemo u to da tange imaju šta da traže na muškarcu (osim, ako ih na Vas nije bacila Vaša devojka dok se skidala za Vas – ali to je već druga tema). Bikini donji veš takođe ne prolazi kod suprotnog pola, jer oduzima mistiku „paketu“. Doduše, postoje i neke žene koje balave kada ugledaju momke u Speedo gaćicama na plaži, ali u većini slučajeva je to veliko ne.

I naravno, slip gaćice. Nije reč o tome da su užasan donji veš, ali imaju pomalo pretenciozan izgled. Samo ako se igrate „zavodljivog matorog komšije i nevine deve“. U suprotnom, potrudite se da ih ne nosite – ionako nisu dobre za Vaše dragulje.

A gore, da ne zaboravimo na one odvratne špageti tračice koje drže potkošulju kao ofucani komad tkanine. Znate one topove koji pokazuju bradavice – često ih viđamo na bodibilderima. Ti su apsolutno neprihvatljivi.
Sjajan donji veš

Naravno, nikada nećete čuti ženu kako se žali na muške bokserice (osim, ako nemaju rupe, provalije i neželjene tragove – znate o čemu govorimo). Ali stvar je u tome, da bokserice najčešće ne pružaju podršku koju muškarci od njih očekuju, stoga ih nosite samo noću kad pođete na spavanje. Naravno, možete leći i goli, što je po nama sasvim u redu.

Možda najveći i najbolji izbor za momke predstavljaju one dobre kratke bokserice. Dobro prianjaju, drže momke tamo gde treba, a ne guše ih i naravno, izgledaju sjajno. Ovaj tip gaća dolazi u bezbroj stilova i boja koji mogu lako uzbuditi ženu.

A ko može zaboraviti na takozvane „siledžijke“? U redu, ime je pomalo negativno, ali ako imate telo, onda su ove potkošulje Vaš najbolji prijatelj. I postoji takođe mnogo varijeteta, od osnovnih belih do onih za V izrezom za vrat.

Naravno tu je i atletski kombinovani donji veš koji je Kelvin Klajn oživeo. Govorimo o onom jednodelnom vešu koji izgleda sjajno na momcima sa atletskom građom – otud i ime.
Nema tigrova tu

Postoje određeni dezeni, da ne kažemo crteži koji su žene zasmejavali godinama. Na primer, ako nosite kupaći kao donji veš, to je već dovoljno strašno, ali dodajte na njega dizajn leopardovog krzna i izgledaćete sumanuto. Ne šalimo se, neki ljudi ne znaju za bolje.

A oni dopadljivi dizajni koje smatrate slatkim? Pa, to nisu. Supermen ili Betmen i njima slični nikada nisu dobili odobrenje ženske populacije. A ako imate par neonskih bokserica koje svetle u mraku, zaturite ih pošto završite čitanje članka.

Boje koje svi vole su crna, siva, bela ili mornarsko plava. Naravno da postoje i druge boje i sve su u redu ukoliko ne oslepljuju i nemaju natpise (poput „Piton“).  
Užasan osećaj

Pamuk je broj jedan među materijalima kada je reč o donjem vešu zbog njegove izdržljivosti. Tu i tamo, malko spandeksa ili likre je dozvoljeno kako bi bile malo rastegljive. Obrnuto, spandeks kao sam materijal u gaćama muškaraca bi trebalo zabraniti.

U istoj kategoriji sa spandeksom su lateks i vinil (osim, ako Vi i Vaša dama niste fetišisti). Dobre su šanse da, ako nosite ovakav materijal na svojoj koži, imate valjan razlog za to.

I svila – vreme je da prestanu sa proizvodnjom bokserica od ovog materijala. Svila je van modnih tokova od ranih devedesetih, zajedno sa rokerskom frizurom i muškim minđušama. Stoga, poslušajte savet i nabavite izdržljiv donji veš.
Upamtite

Vrlo je bitno da izgledate dobro za Vašu dragu, isto kao što je bitno i da ona izgleda za Vas. Ukoliko konstantno želite od nje da nosi uparene tange i brus, morate ispuniti svoju dužnost i isto tako je impresionirati.
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj