Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Žabalj OPŠTINA ŽABALJ POKLONILA RAZVALNI ALAT ZA TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE
Razvalni alat poklon opština Žabalj Razvalni alat poklon opština Žabalj Istaknut

OPŠTINA ŽABALJ POKLONILA RAZVALNI ALAT ZA TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE

11 Maj 2016 Autor 
OPŠTINA POKLONILA RAZVALNI ALAT ZA SAOBRAĆAJKE
10.05.2016
Od sredstava koja su obezbeđena naplatom kazni za saobraćajne prekršaje, izdvojeno je 1.880.000 dinara za specijalne razvalne alate koji se koriste prilikom teških saobraćajnih nesreća, kada je skoro nemoguće dopreti do povređenih, i kada je vrlo često lekarska pomoć stizala prekasno. Ovu vrednu opremu, nemačke marke "Lukas", vatrogasnoj jedinici u Žablju uručio je predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić u prisustvu načelnika policijske stanice Žabalj Željka Marjanovića, načelnika sektora za vanredne situacije okruga Južna Bačka Dragana Cvjetićanina, i komandanta vatrogasne spasilačke jedinice Novi Sad Stojana Milovca.
Na jednom dotrajalom vozilu izvršena je demonstracija mogućnosti ovog preko potrebnog alata koji se sastoji od hidrauličnih makaza, razapirača i hidrauličnog klipa, što je potvrdilo izuzetnu efikasnost i brzinu u rešavanju zadatka na terenu. Po rečima komandira vatrogasne spasilačke jedinice u Žablju, Mirka Delčekovića, ova oprema će biti locirana u prostorijama vatrogasnog Doma u Žablju, i biće spremna da se u najkraćem roku nađe na terenu kada to bude potrebno.
Opština Žabalj je u više navrata doprinosila opremanju policijske stanice Žabalj, a načelnik ovog odelenja Dragan Marjanović ističe poklon opštine u vidu službenog vozila marke "Škoda Rapid". Opština je spremna da i ubuduće učestvuje i u drugim vidovima poboljšanja uslova rada policije.

Zdravko Siriški
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj