Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Žabalj OPŠTINA ŽABALj NASTAVLjA DA POMAŽE DAROVITE UČENIKE I STUDENTE
Opština Žabalj - Predsednik opštine Čedomir Božić sa decom Opština Žabalj - Predsednik opštine Čedomir Božić sa decom Istaknut

OPŠTINA ŽABALj NASTAVLjA DA POMAŽE DAROVITE UČENIKE I STUDENTE

23 Juni 2016 Autor 
OPŠTINA ŽABALj NASTAVLjA DA POMAŽE DAROVITE UČENIKE I STUDENTE
23.06.2016

Opština Žabalj nastavlja da pomaže učenike i studente, koji svojim radom i zalaganjem u najboljem svetlu predstavljaju našu opštinu.

Tim povodom, predsednik opštine, gospodin Čedomir Božić i član opštinskog Veća za obrazovanje Lazar Čonkić, ugostili su Milana Stankovića, studenta Ekonomskog fakulteta u Subotici, koji je prošao vemao rigoroznu selekciju i biće jedan od petnaest sudenata sveta koji učestvuju na projektu “ Firefiles Tourism Project”, koji će se održati od 24.07.2016. do 22.08.2016. godine u Azerbejdžanu.. Predsednik opštine je poželeo Milanu srećan put i uspešan rad na ovom projektu, kao i da u najboljem svetlu predstavi sredinu iz koje dolazi. Njemu će opština pokriti troškove puta.

Pored Milana Stankovića, sastanku su pisustvovali i najbolji učenici petog razreda osnovne škole Đura Jakšić iz Čuruga, kao i njihovi roditelji i direktor škole.

Naime, učenici Milan Jezdimirović, Bogdan Kotlaja i Ivan Boberić, koji su se svojim znanjem već istakli na raznim takmičenjima, boraviće u periodu od 8 do 10 Jula u naučnom kampu “Viminicijum”, gde će zajedno sa svojim vršnjacima iz cele Srbije biti u mogućnosti da dodatno prošire svoja znanja iz istorije, biologije, hemije.... Njima je opština obezbedila sredstva za kotizaciju.

Čedomir Božić, istakao je da će opština uvek rado izaći u susret i pomoći svima koji kroz svoj rad, učenje i zalaganje predstavljaju celokupnu našu zajednicu na ovako značajnim skupovima.
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj