Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Žabalj ODRŽANE KONJIČKE TRKE NA HIPODROMU U ŽABLJU
Konjičke trke na hipodromu Žabalj Konjičke trke na hipodromu Žabalj Istaknut

ODRŽANE KONJIČKE TRKE NA HIPODROMU U ŽABLJU

15 Avgust 2016 Autor 

У недељу, 14. Августа на хиподрому у Жабљу, у организацији коњичког клуба Жабаљ, а под покровитељством општине Жабаљ одржане су коњичке трке. На такмичењу је учествовало 40 грла која су се такмичила у 4 касачке трке и једној такозваној “сеоској” галопској трци. Поред приличног инетересовања такмичара, ни интересовање публике није изостало. На хиподрому у Жабљу окупило се скро 1000 гледалаца којима је преостало само да уживају у квалитетним и узбудљивим тркама. Временски услови су били идеални, а сама стаза у одличном стању за одржавање трка.

У првој касачкој трци победила је кобила “Армела” са возачем Милошем Ковачевићем из Панчева. У другој касачкој трци тријумфовала је кобила “Сара Виктори” возача и власника Новице Стојадиновића из Пожаревца. Трећа касачка трка завршена је победом кобиле “Солвилла” возача Зорана Петровића из Пожаревца. У четвртој победила је кобила “Инерра” власника и возача Зорана Петровића из Пожаревца, која је поставила и нови рекорд стазе у Жабљу са временом 01:16:30 по километру.

У галопској трци прва је прошла корз циљ кобила “Ситница” власника Никле Недељковића из Жабља у чијем је седлу био Стеван Суботин.

Треба напоменути да је на тркама учествовао и наш интернационални возач Бранислав  Мукић, који је у својој каријери забележио преко 800 победа у земљи и иностранству.

Организатор се побринуо да најбољи учесници добију пехаре и новчане награде. Тркама је  присутвовао и председник Скупштине општине Жабаљ Радован Чолић, као и чланови општинског Већа, Борис Плесковић, који је победницима уручио пехаре, и Нерима Шовљански.

Autor KKNP

PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj