Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Žabalj Svečanost povodom polaska djaka prvaka u osnovne škole u opštini Žabalj
Čedomir Božić, Lazar Čonkić i direktorka škole u Žablju Čedomir Božić, Lazar Čonkić i direktorka škole u Žablju Istaknut

Svečanost povodom polaska djaka prvaka u osnovne škole u opštini Žabalj

01 Septembar 2016 Autor 
И ове године, један од најбитнијих догађаја у животу ђака првака и њихових родитеља – полазак у први разред основне школе, пропраћен је свечаним пријамом који су организовале основне школе са територије општине Жабаљ. У овој генерацији ученика, први разред у ОШ Милош Црњански у Жабљу уписало је 102 првака, у ОШ Ђура Јакшић у Чуругу 67 првака, у ОШ Жарко Зрењанин у Госпођинцима 45 првака и у ОШ Јован Јовановић Змај у Ђурђеву 51 првак.
Да би први дан у школи протекао што лепше, осим самих школа и наравно учитељица и учитеља, постарала се и локална самоуправа која је прваке даровала са пригодним поклонима. .
У ошновној школи Милош Црњански у Жабљу, присутним ђацима који сутра полазе на осмогодишње путовање кроз образовање, и њиховим родитељима, обратио се председник општине Жабаљ Чедомир Божић и члан општинског Већа за образовање Лазар Чонкић. Божић је новим ђацима пожелео пуно успеха у предстојећем школовању. Кроз основну школу стећи ћете многа знања и вештине, али и нова пријатељства која ће вас пратити кроз читав живот, истакао је Божић. Лазар Чонкић пожелео је да прваци улепшају школу својим осмесима и успесима и да им школско звоно унесе радост у ново поглавље живота.
Након говора добродошлице, ђаци су уживали у представи коју су им приредили глумци из Новосадског и Зрењанинског позоришта.

Izvor N.O.Ž.
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj