Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Žabalj Promocija Kick Boksa u opštini Žabalj
Kik boks, Kick boxing, Promocija kik boksa ilustracija - Borba žena u kik boksu Kik boks, Kick boxing, Promocija kik boksa ilustracija - Borba žena u kik boksu Istaknut

Promocija Kick Boksa u opštini Žabalj

04 Oktobar 2016 Autor 
Promocija kik boksa u opštini Žabalj BOŽIĆ: Sport je izuzetno bitan za pravilan razvoj mladih
 
Da je razvoj sporta i njegova promocija među mladima jedan od prioriteta lokalne samouprave pokazuje i jučerašnja promocija kik boksa u sportskoj hali u Žablju. Prvenstveni motiv bio je promocija ove borilačke veštine, kao i da se ozvaniči delovanje dva kluba- “Pobednik” Žabalj i “Monarhija-Mladen Bogojević”, koji će u budućnosti zajednički sprovoditi aktivnosti. Prevashodan cilj, jeste pomoć za našeg sugrađana Mladena Bogojevića, koji je zadobio teške telesne povrede pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći od kojih se još uvek oporavlja. Kako bi pomogli njegov oporavak, odlučeno je da njegovo ime stoji u nazivu novoformiranog kluba. Pored mnogobrojne pubilke koja se okupila u hali kako bi dali podršku klubu, promociji je prisustvovao i predsednik Opštine Žabalj Čedomir Božić i članovi opštinskog Veća.
 
Božić je istakao da se ovakvim promocijama sporta, kod mladih ljudi stvara interesovanje da svoju energiju usmere na pravi način. Kroz razvoj sporta mi našu decu sklanjamo sa ulice, odvlačimo ih od poroka i usmeravamo na ispravan put. Pored predstavnika lokalne samouprave, ovoj svečanosti prisustvovao je i Nenad Pagonis, reprezentativac Srbije u kik boksu, Darko Miličić, naš proslavljeni košarkaš kao i gosti iz kik boks kluba “Pobednik” iz Beograda i brojni drugi sportski radnici.
Lokalna samouprava obezbedila je sredstva kako bi se kupili neophodni rekviziti za sve one koji žele da treniraju ovu borilačku veštinu.
 
ISOŽ
PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj