Opstina Zabalj na dlanu

Zabalj in rs - Online prezentacija opštine Žabalj

Vi ste ovde: Home Žabalj Razvojni Fond Autonomne pokrajine Vojvodine održao prezentaciju u opštini Žabalj
Razvojni fond autonomne pokrajine Vojvodine u opštini Žabalj Razvojni fond autonomne pokrajine Vojvodine u opštini Žabalj Istaknut

Razvojni Fond Autonomne pokrajine Vojvodine održao prezentaciju u opštini Žabalj

24 Novembar 2016 Autor 

Prezentacija razvojnog fonda AP Vojvodina

U  sali Skupštine opštine Žabalj, održana je prezentacija Konkursa koje raspisuje Razvojni fond AP Vojvodine. Fond trenutno ima otvorenih 11 konkursa namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima sa teritorije APV kao i kreditnu liniju namenjenu za predfinansiranje projekata Eu i bilateralnih donatora.

Ispred Razvojnog fonda AP Vojvodine, prisutnima su se obratili Radenko Lečić i Olga Radun iz sektora za kredite Razvojnog fonda AP Vojvodine, koji su prezentovali kreditne linije Fonda, objasnili uslove pod kojima potencijalni korisnici mogu da konkurišu i pojasnili šta je sve potrebno od dokumentacije kako bi se sačinila ispravna prijava na Konkurs. Posle prezentacije Konkursa prisutni su postavljali pitanja predstavnicima Razvojnog fonda ali i davali sugestije šta bi to Razvojni fond mogao da promeni kako bi što više ljudi, pravnih lica i preduzetnika moglo, na što jednostavniji način, da aplicira za sredstva kod ovog fonda.

Organizator ove prezentacije ispred opštine Žabalj bio je Milorad Trgić član Opštinskog veća za kapitalna ulaganja sa saradnicima.


zabalj rs

PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu   PRIJATELJI PORTALA - Opstina Zabalj na dlanu


R. Danilović

Komentarišite naše članke.
Šaljite nam Vaše sugestije.
Pošaljite nam Vaše tekstove.

Pišite nam odmah klikom na link KONTAKT

Adresa sajta www.zabalj.in.rs

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

OPSTINA ZABALJ NA DLANU

Opstina Zabalj